Πώς συνεισφέρουμε στο podcast σας


💡 Ideation, Concept & Strategy

Από την αρχική ιδέα, τη δομή έως και τη στρατηγική του podcast σας, αναλαμβάνουμε όλα τα στάδια προετοιμασίας του show. Αναλύουμε τους στόχους σας και δημιουργούμε περιεχόμενου που κάνει το κοινό να ενδιαφερθεί, να συνδεθεί και να αλληλεπιδράσει με το brand σας.

🎙️ Podcast Design & Production

Αφού θέσουμε τις βάσεις, αναπτύσσουμε την ταυτότητα του podcast σας. Διαχειριζόμαστε την ηχογράφηση, το editing, το mix & mastering και το sound design του περιεχομένου, παράγοντας ένα άρτιο show που θα συντροφεύει το κοινό σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας του.

🎧 Distribution & Publishing

Όταν η ιδέα έχει λάβει την τελική ηχητική της μορφή, αναλαμβάνουμε τη διανομή και τη δημοσίευση του show σας σε όλες τις πλατφόρμες podcast streaming που χρησιμοποιεί το κοινό σας, όπως το Spotify, τα Apple Podcasts, τα Google Podcasts και το Anchor.

📢 Marketing
Services

Διαχειριζόμαστε την επικοινωνία του podcast σας προς τις ακροάτριες και τους ακροατές. Σχεδιάζουμε τη στρατηγική προώθησης, εντοπίζουμε τις ευκαιρίες αναδιαμόρφωσης και ανακύκλωσης του περιεχομένου και υποστηρίζουμε όλη τη διαδρομή του show σας προς τις καρδιές του κοινού.

Έχετε μια ιδέα για podcast; Xρειάζεστε στοιχεία & δεδομένα για το podcasting; Ή απλά θέλετε να γνωριστούμε;