Η ιστορία του Pineapple Studio 🍍

Ο ανανάς ξεκίνησε να ανθίζει στο στούντιο μας το 2022 και από τότε φροντίζεται ανελλιπώς από την ομάδα μας με πάθος για το podcasting και την ενδυνάμωση του community των ακροατών και των δημιουργών podcast, μέσω της εκπαίδευσης και της ενημέρωσης.

Our Fruity Mantra

Είμαστε κάτι παραπάνω από μια εταιρεία παραγωγής podcast. Το Pineapple Studio δεν είναι απλώς μια επιχείρηση. Οδηγούμαστε σε κάθε μας βήμα μέσα από το ευρύτερο όραμά μας να δημιουργήσουμε ένα παράλληλο σύμπαν με έρευνες, ειδήσεις & περιεχόμενο γύρω από τον κόσμο του audio, που θα είναι χρήσιμο και θα έχει πραγματικό αντίκτυπο, τόσο σε όλη την κοινότητα του podcasting όσο και στα media και τους ακροατές.

Προερχόμενοι από τον κόσμο της επικοινωνίας με πολύπλευρη εμπειρία στο marketing, στα media, στο content και στις ψηφιακές τεχνολογίες, δημιουργήσαμε το 🍍Pineapple Studio.

🍍 Aφενός για να λέμε τις ιστορίες που μας κινούν το ενδιαφέρον

🍍 Αφετέρου για να ζωντανέψουμε τις ιστορίες και τα μηνύματα των συνεργατών μας 

Photo by Phoenix Han on Unsplash

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να παράγουμε υπέροχα podcasts, από πλευράς ποιότητας τόσο του ήχου όσο και του περιεχομένου, τα οποία ενημερώνουν, διασκεδάζουν και συνδέονται με το κοινό. Ταυτόχρονα, θέλουμε να ενημερώνουμε για τα τελευταία δεδομένα και τις τάσεις στο podcasting τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο.


Υποστηρίζουμε projects με νόημα

House Productions

Co-productions

Commissioned Productions

Χρησιμοποιούμε εργαλεία υψηλής ποιότητας

Sound Design

High-quality Equipment

Sound-proof Studio Construction

Κρατάμε ενήμερη την κοινότητα

Έρευνες & Στατιστικά

Νέα & Άρθρα από την Ελλάδα και τον κόσμο

Newsletter

Πιστεύουμε στη δύναμη του ήχου και την δυνατότητα που έχουν τα podcasts να εκπαιδεύουν και να εμπνέουν τους ανθρώπους και θέλουμε να συνεισφέρουμε ώστε τα ελληνικά podcasts να βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντος και των προτιμήσεων του ελληνόφωνου κοινού.

🍍

Μουσικό διάλειμμα! 👇 Άκουστε τη λίστα με όλα τα #pineapplesongs:

Bottom-line podcasting wisdom:

“Because we thought no one was listening, we weren’t afraid to take stupid risks or make absurd choices. Turns out it resonated with people. You won’t figure out what your podcast is until you get it underway, even as much as you plan and plan. So go for it.”

Matt Gourley, Earwolf Podcast Network